fbpx

BUSINESS (PERNIAGAAN)

Kelayakan Bahasa Inggeris Perniagaan ini direka untuk golongan professional yang ingin mengasah kemahiran bahasa mereka untuk menguasai perniagaan di peringkat antarabangsa

“B1 Business Preliminary” adalah yang pertama dari tiga Kualifikasi Bahasa Inggeris Cambridge untuk Perniagaan Bahasa Inggeris. Kandungan kursus diselaraskan dengan item ujian dalam peperiksaan Kelayakan Bahasa Inggeris Cambridge yang bersesuaian dengan tahap. Kursus peringkat ini serta kelayakannya direka untuk memberi permulaan yang baik untuk pelajar yang ingin membina kemahiran bahasa Inggeris praktikal mereka untuk kegunaan seharian serta mempelajari asas etika perniagaan yang lebih meningkatkan pembangunan kerjaya. Pelajar dengan kelayakan “B1 Business Preliminary” menunjukkan bahawa mereka telah menubuhkan bahasa Inggeris perniagaan untuk kegunaan praktikal.

“B2 Business Vantage” adalah yang kedua dari tiga Kualifikasi Bahasa Inggeris Cambridge untuk Perniagaan Bahasa Inggeris. Kandungan kursus diselaraskan dengan item ujian dalam peperiksaan Kelayakan Bahasa Inggeris Cambridge yang bersesuaian dengan tahap. Kursus peringkat ini serta kelayakannya direka untuk terus mengasah kemahiran bahasa Inggeris pelajar dan membantu mereka mencapai taraf bahasa perniagaan Inggeris yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Pelajar dengan kelayakan “B2 Business Vantage” menunjukkan bahawa mereka bersedia untuk melakukan perniagaan di peringkat antarabangsa.

“C1 Business Higher” adalah tahap lanjutan dari Business English dalam Cambridge English Qualification. Kandungan kursus diselaraskan dengan item ujian dalam peperiksaan Kelayakan Bahasa Inggeris Cambridge yang bersesuaian dengan tahap. Kursus tahap ini serta kelayakannya direka untuk mengasah kemahiran bahasa Inggeris praktikal pelajar yang membolehkan mereka bekerja dengan berkesan di peringkat senior dalam perniagaan antarabangsa. Pelajar dengan “C1 Business Higher” Kelayakan lebih tinggi menunjukkan bahawa mereka semua bersedia untuk melakukan perniagaan di peringkat antarabangsa.

Kursus Bahasa Inggeris am diperibadikan dan disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda di mana-mana kawasan pembelajaran bahasa Inggeris yang disasarkan. Kursus ini boleh ditubuhkan mengikut keperluan, keperluan dan matlamat anda.

Kami menyesuaikan kursus satu sama lain atau dengan pelanggan korporat untuk industri mereka. Industri yang telah kami pelajari termasuk:

Direka untuk membantu anda membangunkan dan meningkatkan kemahiran dalam permintaan, Siri Masterclass baru kami menyediakan anda peluang untuk membuka kunci tahap bahasa Inggeris yang seterusnya. Bersiaplah untuk melangkah ke bab seterusnya – tidak kira pendidikan, kerjaya atau perjalanan.

Kelas ditetapkan untuk tahap dan pengalaman yang berbeza dan dijalankan oleh para profesional antarabangsa dan pemimpin pemikiran tempatan yang berkelayakan untuk menyampaikan pembelajaran praktikal dan up-to-the-minit yang dapat diterapkan langsung.